Forum Cliëntenraad Durf art 47. Goeree-Overflakkee

Cliëntenraad Durf art 47. Goeree-Overflakkee is samen met Durfhuis Community een Forum gestart. Dit Forum is onderdeel van Durfhuis Community. Het waarom is dat we spannende tijden en de functionaliteit van sociale media is snel aan het veranderen, zeker nu er steeds meer sprake is van censuur als gevolg van onbekende fact checkers. Vandaar dat we in aanvulling op facebook besloten hebben ons eigen sociaal netwerk op te zetten, vrij van de beperkingen van andere netwerken.
We hopen hiermee tevens meer interactie en snellere dossier vorming op belangrijke onderwerpen tot stand te brengen en door een afgeschermde omgeving te bieden ook alle partijen dichter bij elkaar te brengen.

Ontmoet nieuwe mensen en ervaringsdeskundigen

Ervaringsdeskundigheid begint altijd bij de ervaring zelf, op individueel niveau. Iemand heeft ervaring met een beperking, ziekte, handicap, aandoening, ontwrichting, crisis en het vinden van nieuw evenwicht. Vervolgens ontstaat daarover ervaringskennis. Deel je ervaringen en leer van elkaar.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom terug, we hebben je gemist!