Mondkapjes alleen voor inwoners die bekend zijn bij de gemeente

De gemeente Goeree-Overflakkee heeft de afgelopen weken duizenden herbruikbare mondkapjes verspreid onder gezinnen met een laag inkomen en cliënten van de Voedselbank. Dit is natuurlijk goed nieuws. Lees hier het gehele bericht.

Nu de inwoners die bekend zijn bij de gemeente door een uitkering te ontvangen volgens de Participatiewet of de gemeentelijke schuldhulpverlening is de Cliëntenraad GO wel benieuwd of inwoners die niet bekend zijn bij de gemeente en ook tot de minima of een schuldentraject doorlopen hier ook voor in aanmerking komen.

In sommige gemeente krijgen de minima ook gratis mondkapjes en er zijn gemeente daar komen álle inwoners in aanmerking voor een gratis mondmasker.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom terug, we hebben je gemist!